Is dives vocatur, qui sua sorte contentus est.
Bogat je tisti, ki je zadovoljen s svojo usodo.
Latinski pregovor
Vstop v:

Novice
Kategorije    Novice
Kategorija > Vsi

Obogatena ponudba - dobrodošla gospa Janitra  25.05.2013   
Spoštovani člani in obiskovalci portala Kolesa usode,     sporočamo veselo novico, da smo na portalu Kolo usode obogatili ponudbo. Izrekamo dobrodošlico gospe Janitri, priznani numerologinji, asstrologinji in vedeževalki.   Več o njej, njenem ž Več..

Razstava " VELIKA NOČ"  13.03.2013   
V SOBOTO, 16. MARCA 2013, BO V KAVARNI KAVARN@.NET,  V SREDIŠČU ANKARANA, OB 17.URI, ODPRTJE RAZSTAVE "VELIKA NOČ", NA KATERI SE BODO PREDSTAVILI:     SLIKARKA ANGELA MEDVED IZ HOTINJE VASI PRI MARIBORU, KI JO LAHKO UPRAVIČENO IMENUJEMO JUNAKINJO NA Več..

Ohranimo mladost - za vse, ki jim je mar zase  12.03.2013   
Pozdravljeni člani in obiskovalci portala Kolo usode,     v sklopu menija Zdravje smo dodali vsebino "Ohranimo mladost". V njej se nahajajo teme, ki se tičejo celostnega ohranjanja zdravja telesa in duha. Pomlad je namreč običajno čas, ko se tudi naše t Več..

Astrologija  21.12.2012   
Pridružila se naj je priznana strokovnjakinja za astrologijo gospa Sara Vajdič.     Tako bo tudi na področju astrologije marsikaj novega, zanimivega in predvsem vsebinsko strokovno uporabnega za naše vsakdanje življenje Več..

Bogatejša in barvitejša vsebinska preobleka port  28.10.2012   
Za vas smo pripravili marsikaj novega, zanimivega in predvsem uporabnega. Med drugim so vam dodatno na voljo terapevtske slike in lampe v meniju Galerija - izdelki, ki so namenjeni dobremu počutju in zdravju.     Prav tako  je dodano tudi svetovalno področje aromater Več..
 


2019 Zavod Fortuna Vita ©     design and developed: 2009 Aurora et Thor, d.o.o.
članki o zdravju, karierno svetovanje, astrologija, sanje, razlaga sanj, eterična olja, aromaterapija, barvna terapija, vedeževanje, prerokovanje

Keywords: ključne besede:

svetovanje, prerokovanje, vedeževanje, razlaga sanj, napovedovanje usode, brezplačno vedeževanje, razlaga sanj, celostno svetovanje, karierni nasveti, napovedanovanje usode, aromaterapija, eterična olja, barvna terapija, kromoterapija